keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Blogger edelleen sekaisin

Ke 6.6.2012

Innokkaasti Blogger tekee uudistuksia, jotka eivät sitten toimikaan. Nytkin kellonajat oavat blogissani aivan päin mäntyä ja lukijoita ei näe, koska säädöt ovat väärin.


Yritin kyllä HTML-koodeista etsiä, mikä siellä oikein on pielessä, koska olen oman blogini järjestelmänvalvoja (lukee blogin perusasetuksissa), mutta on se semmoista kärsivällisyyttä vaativaa tutkimista, etten ymmärrä, miksi minun tuo korjaus pitäisi tehdä, kun kysymys on kuitenkin blogin  yleisistä säädöistä. Ja sehän on verkkovastaavan homma, enkä ole verkkovastaava tietääkseni.

Tämä virhe johtuu varmaan siitä, että nykyisin blogien osoite (Suomessa) on tuo fi eikä com, kuten tähän asti. Muutoshan on ihan uusi, jos en ole vallan väärin huomioinut.

LISÄYS:
Palasin vanhaan hallintapaneeliin ja muutin kellonajan oikeaksi, eli poistin tuon Välimeren ajan ja laitoin tilalle Helsingin ajan. Lukija-kohtaa ei ilmeisesti vanhankaan systeemin kautta saa korjatuksi. Lukijoiden näkymättömyys tuntuu olevan melko yleinen ongelma blogeissa.

Huomasin myös, että olen blogin pitäjänä myös verkkovastaava. Ainakin siihen on joitain työkaluja. En kuitenkaan löytänyt vastausta siihen, miten muuttaisin com-sanan fi-sanaksi oikeassa kohdassa.Hassua muuten Bloggerin mallin suunnittelutyökalussa Lukijat-gadget näkyy oikein! Tässä blogissani lukijoita onkin vähän, mutta Lukijat kuitenkin siinä näkyy, mutta ei enää päivittämisen jälkeen! Näkyy myös esikatselussa, mutta ei siis päivittämisen jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit! Kiitos!

Jos kirjoitat Anonyymi-linkin kautta, laita kuitenkin nimimerkkisi!