maanantai 25. maaliskuuta 2013

Ruukkupuutarha ja perennat

Ma 25.3.2013

Laitan tänne itselleni taas muistiin hyviä videoita, niin ettei minun tarvitse etsiä niitä enää mistään. Vaikka videot ovat mainoksia, niin niistä voi poimia itselleen tarpeelliset tiedot.

Maalle olen suunnitellut laittaa sekä ruukkupuutarhan ihan ulko-oven lähistölle että normaaleja perenneoja, vaikka maapohjaa pihassa on riittämiin. Ruukkupuutarha on jotenkin selkeä ja helppohoitoinen ja sopii yksivuotisille kasveille hyvin. Videot ovat osoitteesta http://puutarha.net/

Ruukkupuutarhahttp://puutarha.net/tv/vid1512ruukkupuutarha.aspx#

    Ruukkupuutarha on monipuolinen ja helposti muunneltava.

Perennat
http://puutarha.net/tv/vid1513perennat.aspx

Perennat eli monivuotiset kukat muodostavat puutarhan perustan. Niiden kukintaan voi aina luottaa  vuodesta toiseen. Nekin vaativat kuitenkin hoitoa, lannoitusta ja joskus jakamistakin.4 kommenttia:

 1. Miuta nuo perennat erityisen paljon kiinnostaa. olis vaikka minkälaista mallia kiva saada ja tonttiakin olisi, mutta että mihin kohtaan..en vaan yksinkertasesti osaa päättää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloita laittamalla ne ensin ruukkuihin ja kokeile sitten ruukkuja siirtelemällä, minne ne olisi kiva laittaa! Kannattaa miettiä myös. mitkä kasvit tykkäävät auringosta, mitkä taas viihtyvät varjossa.

   Poista
 2. Ruukuissa on sekin hyvä puoli, että niitä voi siirtää perennapenkkeihin jos jokin kohta kaipaa väriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja yleensäkin ruukkuja voi siirrellä helpommin mihin vain.

   Poista

Kiva kun kommentoit! Kiitos!

Jos kirjoitat Anonyymi-linkin kautta, laita kuitenkin nimimerkkisi!