lauantai 20. huhtikuuta 2013

Iloinen yllätys Espanjasta!

La 20.4.2013

Eilen posti toi minulle pullean kirjeen! Blogiystäväni Arantza lähetti minulle kaksi pussillista siemeniä Espanjasta! Kiitos! ¡Gracias! Olin hyvin hämmästynyt ja tuo kirje ilahdutti minua todella paljon!

 Kuva: © Marja-Leena Kirjonen
Arantza blogista La magia en miniatura voitti joku aika sitten myös siemeniä täällä minun blogiarvonnassani, mutta ei se mitenkään velvoittanut häntä lähettämään minulle mitään! Kiitos ja halaus, Arantza! Gracias y abrazos, Arantza! :)

Ystävältäni Paulalta tiedotus amazonliljoista:
Ihan äsken ystäväni Paula soitti minulle, että hänellä on paljon amazonliljan sipuleita. ja Koska Paulalla ei ole omaa blogia, hän pyysi minua kertomaan, että niitä saisi häneltä 3 euron kappalehintaan. Olen kyllä monta kertaa kehottanut häntä laittamaan itselleen myös oman blogin, mutta nyt sitä odotellessa välitän tässä Paulan terveiset. :)

Jos asut täällä pääkaupunkiseudulla, niin voit käydä häneltä hakemassa tuollaisen sipulin, mutta kyllä Paula lupaa sipulin postittaakin. Silloin tuohon 3 euroon lisätään postikulut. Laita minulle sähköpostia, jos olet kiinnostunut, niin jatkan viestisi eteenpäin Paulalle ja voitte sitten menetellä sopivaksi katsomallanne tavalla. Sähköpostiosoitteeni on tuolla sivupalkissa.

Laita myös tähän postaukseen kommentti, että olet kiinnostunut Paulan sipuleista ja lähettänyt minulle s-postia. Laita kommentti tähän postaukseen siksi, että tiedän etsiä viestisi sähköpostistani. :) Minulle tulee gmailiin ihan hirveästi myös spammia ja gmail heittää joka kuukausi postilaatikostani yli tuhat viestiä roskakoriin. Mainoksiakin tulee satoja kuukaudessa, joita en enää jaksa itse laittaa roskiin, koska niiden setvimiseen menisi joka päivä tunteja. 


Olen joskus joutunut etsimään gmailini roskakorista kadonnutta viestiä.


Tässä linkissä on kirjoitus ja kuva amazonliljasta.

HUOM!
Muistathan osallistua Kotipuutarha-lehden no 4 arvontaan tässä blogissani! Klikkaa: Arvonta 27.4.2013 klo 24:ään saakka!


2 kommenttia:

  1. Me alegro que te haya gustado, aquí en España es tiempo de plantar ahora las semillas de esos sobres, Un abrazo, Arantza.

    Käännän Google:
    Iloinen pidit siitä, täällä Espanjassa on nyt aika istuttaa siemeniä niitä kirjekuoria, halauksia, Arantza.

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! Kiitos!

Jos kirjoitat Anonyymi-linkin kautta, laita kuitenkin nimimerkkisi!