maanantai 23. syyskuuta 2013

Syksyä!

Ma 23.9.2013

Ohhoh! Onpa tämä blogini ollut koko kesän tauolla. Nyt voinkin sitten aloittaa syksyn mukavasti uudella arvonnalla. Tämä lehti etsii uutta omistajaa ja sen saa joku teistä, joka on blogini lukija ja kommentoi tähän postaukseen viimeistään 15.10.13 klo 24 mennessä.

Arvonnan voittona tämä lehti!
Laitapa kommentti, jossa kerrot mukavimman tapahtuman puutarhasi kesästä ja mitä juuri nyt puuhailet. Arvontaan voit osallistua 15.10.13 saakka. Arvon voittajan kaikkien kommenttien laittajien kesken. Ehtona on ainoastaan se, että olet kirjautunut myös blogini vakilukijaksi. :) Jos haluat toisen arvan, voit myös linkittää arvontani blogissasi näkymään. Mainitse silloin tuo linkittäminen kommentissasi.

Kurkkaa myös uutta vaihto- ja kirpputoriblogiani, joka päivittyy syksynkin kuluessa pikku hiljaa.

11 kommenttia:

 1. Olen kahdella mukana.Kokokesä on ollut kaunista,tällä hetkellä teen puutarhan siivousta talven varalle.♥

  VastaaPoista
 2. Yhdellä mukana.

  Mukavin puuha oli viimeisenkin nurmikkoalueen muuttaminen istustusalueeksi. Koko piha on täynnä kukkia:)

  Nyt pitäisi laittaa kesäkukkaruukut pois ja muutenkin valmistautua talven tuloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nurmikon muuttaminen onkinkin hikistä puuhaa, mutta kiva kun saa lisätilaa istutuksille! Kesän jäljiltä on tosiaan ainakin tuo homma tehtävänä!

   Poista
 3. Yhdellä mukana. Ihailin kuinka kehäkukat kukki kauniisti vaikka epäilin ettei ne edes idä kun ostin pussin 0,08 huimaa hintaan. Nurmi oli ihanan vihreä kun kaadettiin puut pihasta muutama vuosi sitten ja ne veivät kaiken veden ja nurmikko kuivui. Kesä on ollut tosi ihana ja kaunis. Puissa on ihana ruska vaikka pakkasia ei ole ollutkaan. Ruukut pitäisi tyhjentää kohta ettei jää pihalle jos tulee pakkasta.

  VastaaPoista
 4. Todella halpa siemenpussi! Ruska on todella ollut kaunista monin paikoin.

  VastaaPoista
 5. Arvonnassa mukana tällä hetkellä Ritva 2 arpaa, Sussi yksi arpa ja Kissatyttö yksi arpa!

  VastaaPoista
 6. Mukana arvonnassa. Nyt rupeaa olla jo kiire istuttaaa kukkasipulit kun ei voi tietää koska se limi tulee,!!

  VastaaPoista
 7. Tosiaan syyskiireet pukkaavat päälle, kun Jyväskylässäkin tuli ensilumi jo reilu viikko sitten! klaara, olet mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 8. Olenhan kanssa ilmottautunut arvontaan, minne lie mennyt, mutta blogissani kuitenkin on kuva arvonnasta, siis, kolmella olen mukana!.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että huomasit. Minnekähän tuo kommenttisi sitten on kadonnut? Meinasin jo arpoa viikonloppuna, kun ajattelin, ettei enää muita oasallistukaan. Ehdittiin siis vielä ottaa Sinut mukaan. Mummeli siis mukana kolmella arvalla. :)

   Poista

Kiva kun kommentoit! Kiitos!

Jos kirjoitat Anonyymi-linkin kautta, laita kuitenkin nimimerkkisi!